5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A nyárvégi sütemények sztárjai a barackos sütemények. A barackos muffint feldobhatjuk egy kis édeskés földimandula liszttel, és a végén hidegen sajtolt sárgabarackmag olajjal. A végeredmény egy ízekben gazdag, egészséges sütemény lesz.
Az egész tojásokat habosra verjük a cukorral. Lehetőleg porított cukrot használjunk.
A barakkokat megmossuk, 200 grammot leturmixolunk, a maradékot félretesszük a dekorációhoz.
A barackpürét kikeverjük a sütő repceolajjal, a sárgabarack gyümölcsecettel, majd beledolgozzuk a cukros tojásba.
A lisztet összekeverjük a földimandula liszttel, a sóval, a vanília őrleménnyel, és a szódabikarbónával.
A lisztes keveréket összekeverjük a folyadékkal, majd kapszlival bélelt muffin formába egyenlő részben elosszuk a tésztát. Tetejükre 1-2 szelet barackot nyomunk.
170 fokos, előmelegített, légkeveréses sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük a muffinokat. Ha kihűltek, mindegyikre rálocsoluk egy kiskanál sárgabarackmag olajt.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.