5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A nyárvégi sütemények sztárjai a barackos sütemények. A barackos muffint feldobhatjuk egy kis édeskés földimandula liszttel, és a végén hidegen sajtolt sárgabarackmag olajjal. A végeredmény egy ízekben gazdag, egészséges sütemény lesz.
Az egész tojásokat habosra verjük a cukorral. Lehetőleg porított cukrot használjunk.
A barakkokat megmossuk, 200 grammot leturmixolunk, a maradékot félretesszük a dekorációhoz.
A barackpürét kikeverjük a sütő repceolajjal, a sárgabarack gyümölcsecettel, majd beledolgozzuk a cukros tojásba.
A lisztet összekeverjük a földimandula liszttel, a sóval, a vanília őrleménnyel, és a szódabikarbónával.
A lisztes keveréket összekeverjük a folyadékkal, majd kapszlival bélelt muffin formába egyenlő részben elosszuk a tésztát. Tetejükre 1-2 szelet barackot nyomunk.
170 fokos, előmelegített, légkeveréses sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük a muffinokat. Ha kihűltek, mindegyikre rálocsoluk egy kiskanál sárgabarackmag olajt.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.