Szilva gyümölcsecet
Egy ecet - az intenzív ízélmények pillanataira
A szilva gyümölcsecetben nagyszerűen hasznosul a Pödör sokéves ecetgyártási tapasztalata. Ennek egyik fontos eleme a jó érzék a szüret megfelelő pillanatának kiválasztására, amelyben a gyümölcs teljes íze átmenthető az üvegekbe. És ez a Pödör szilvaecetének a titka: csakis a szüreteléskor teljesen érett szilvákból nyerhető ki a maximálisan intenzív íz, bármiféle tartósító és ízesítő szer hozzáadása nélkül. A minőség másik eleme az ellenőrzött erjesztés, ami a szilvaecet esetében még fontosabb, mint a többi gyümölcsecetnél. A két fermentációs folyamat során folyamatosan figyelemmel kell kísérni a hőmérsékletet és az oxigénellátást, hogy az ecetbaktériumok a leghatékonyabban dolgozhassanak.
vásárlóink kedvencei