Bio datolya cukor - finom
Gondosan, kézműves munkával és tapasztalattal készül
A datolyacukor a közel – keletről származik.
A 100%-ban érett, kimagozott és szárított datolyát finom porrá őrlik, így a datolyacukorban teljes egészében benne maradnak a gyümölcsben lévő tápanyagok: vitaminok (C-vitamin, B6-vitamin), ásványi anyagok (magnézium, kalcium, kálium) és rostok egyaránt.
Tudományos szempontból a datolyacukor nem is igazi cukor, ezért természetes édesítőként is kínálják.
Nem finomított, ezért pedig egészséges cukornak tekinthető!
Édessége szinte egyenértékű a finomított cukoréval, így felhasználása is többnyire megegyezik vele. Italokba kevésbé alkalmas, mert nagyon lassan és nem teljesen oldódik.
100% természetes, adalékanyag-, színezék-, ízfokozó- és tartósítószermentes termék!
vásárlóink kedvencei