Bio kókuszvirág cukor
Gondosan, kézműves munkával és tapasztalattal készül
A bio kókuszvirág cukor egy olyan indonéziai cukorspecialitás, amelyet sok ráfordítást igénylő, bonyolult folyamat során nyernek ki. A cukrot a termesztők hagyományos kézi munkával állítják elő, ezáltal számos családot lát el állandó és szabályozott bevétellel. A finom karamelles aromával rendelkező bio kókuszvirág cukor csodálatosan illik minden desszerthez, tortához, palacsintához, forró italhoz vagy koktélhoz.
A bio kókuszvirág cukor a nádcukorhoz képest nemcsak többször annyi ásványi anyagot és antioxidánst tartalmaz, hanem alacsony, 35-ös glikémiás indexszel (GI-értékkel) is rendelkezik, ami körülbelül a nyers nádcukor értékének a fele. Ez, az egyre növekvő számú cukorbetegek számára is előnyös, hiszen ily módon a nagy vércukor-ingadozások jelentősen csökkenthetők.
vásárlóink kedvencei