Bio citromfű - morzsolt
A citromfű már az ókori időkből ismert gyógy- és fűszernövény. Rendkívül sokoldalúan használható a gyógyítás és a gasztronómia területein. A népi gyógyászatban leginkább tea formájában fogyasztották és vírusölő, emésztés elősegítő, stresszoldó hatásai miatt alkalmazták. Ezek a tulajdonságai ma is közismertek és gyakran fogyasztjuk a belőle készült főzetet álmatlanság, nyugtalanság kezelésére.
A magas minőségű, organikus Pödör citromfüvet leginkább a thai és a mediterrán konyha ételeihez ajánljuk. Üde, frissítő íze kiválóan illik salátákhoz, gyümölcslevesekhez, hal- és vadételekhez, valamint jól harmonizál teákban, limonádékban, koktélokban.
Az Ön konyhájából sem hiányozhat a 100% természetes, tiszta, szigorúan ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó Pödör citromfű!
vásárlóink kedvencei