Bio fokhagyma granulátum
A fokhagyma a világ szinte minden pontján ismert fűszer- és gyógynövény.
Különösen kedvelt az ázsiai, távol keleti és a mediterrán térség gasztronómiájában, de a magyar konyha számos étele is elképzelhetetlen nélküle.
A fokhagyma granulátum nagy előnye, a frissel szemben, hogy gazdaságos, könnyen adagolható, miközben a friss hagyma ízével gazdagítja ételeit és még a pucolással, aprítással sem kell bajlódnia.
A Pödör bio fokhagyma granulátum friss fokhagymából készül, amely ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik, hogy Ön a legjobb minőséget kapja.
Tökéletesre hangolhatja a fokhagyma granulátummal mártásait, krémleveseit, de pácokat és szószokat is bátran ízesíthet vele. Ne hagyja ki a tenger gyümölcseiből, halételeiből és a steakről sem.
vásárlóink kedvencei