Bio fehérbors - egész
A 100% természetes Pödör bio fehérborsot gondos válogatás után a már teljesen érett, narancssárga és vöröses színű borsszemekből nyerik. A frissen szüretelt borstermést vászonzsákokba csomagolják, majd 8-10 napon át lassan folyó vízben áztatják. Ezután választják le a borsszemek külső héját a bézs színű belső magokról.
A friss borsszemeket ezután addig szárítják a napon, míg el nem érik jellegzetes, hófehér színüket.
A fehérbors íze kevésbé karakteres és aromás, mint a feketeborsé. Ízesítésnél azonban csínján kell vele bánni, hiszen kellő intenzitással és csípősséggel rendelkezik.
Jól illik fehér húsokhoz, zöldségekhez, rizs- és tésztaételekhez, valamint ajánljuk halak, levesek és szószók ízesítéséhez.
vásárlóink kedvencei