Bio köménymag - egész
A klasszikus fűszerkömény szinte minden háztartásban megtalálható alapfűszer. Hiszen amellett, hogy számos ételt ízesíthetünk vele, rengeteg jótékony, egészségmegőrző tulajdonsággal is rendelkezik.
Rendszeres fogyasztása felgyorsítja az anyagcserét és az emésztést, így segítségére lehet a fogyni vágyóknak. Emellett ez az apró, aromás magocska hatékonyan kezeli az emésztési zavarokat és a gyomorégést. Többféle vitamint is tartalmaz, mint például A-, C-, E-, B- és K-vitamint. Illetve számottevő mennyiségben rejt magában ásványianyagokat is: vasat, kalciumot, magnéziumot, cinket és foszfort.
Talán egy szülőnek és édesanyának sem kell bemutatni a köménytea csodatevő erejét, amely enyhíti a hasfájós babák panaszait, valamint elősegíti az anyatej serkentését.
Szinte végtelen a sor, hogy hány különböző ételhez használhatjuk fűszerként a Pödör bio köménymagot. Kihagyhatatlan hozzávalója számos hagyományos magyar ételnek, például gulyáslevesnek, töltött káposztának, pörköltnek, párolt káposztának. Ezenkívül bátran ízesíthetjük köménymaggal a káposztafélékből, hüvelyesekből, burgonyából készült leveseinket, főzelékeinket, valamint nem csak mutatóssá, de ízletessé is varázsolja sültjeinket, sós süteményeinket.
vásárlóink kedvencei