Bio paradicsomecet
Ecet a „szerelemalmából”
A paradicsomot a spanyol hódítók hozták haza Amerikából, és immár kétséget kizáróan az európai emberek egyik kedvenc eledele. A sok évszázados magtermesztés eredményeként több mint 2.500 fajtája létezik. A paradicsomot Ausztriában „Liebesapfel", azaz szerelemalma néven is emlegetik, és tulajdonképpen ugyanez: „love apple” volt valamikor az angol nyelvű botanikai elnevezése is. A Pödör kizárólag friss, napon érlelt bio paradicsomot használ ízletes paradicsomecetéhez, ez a biztosítéka annak, hogy minden cseppje megfelel a Pödörtől elvárt minőségnek. Zamatos, 100 százalékban természetes paradicsomecetünket friss paradicsomléből, fahordóban való erjesztéssel gyártjuk, szigorú minőségi szabályoknak megfelelően, mesterséges adalékok nélkül.
A paradicsom igazi vitaminbomba, akárcsak a belőle készült paradicsomecet, amely megőrzi a gyümölcsben lévő vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. A paradicsomecetben a paradicsom magas C-vitamin tartalma is a szervezet rendelkezésére áll. Ez azért jó, mert a C-vitamin fontos antioxidáns: megköti a szabad gyököket a vérben, az agyban és a sejtekben, és így csökkenti az oxidációs károsodást. Amikor a szervezetbe C-vitamin kerül, májenzimek termelődnek, amelyek segítik a természetes méregtelenítési folyamatokat.
vásárlóink kedvencei