Zöld bors - egész
Zöld borsunk a délnyugat-indiai Kerala államban található Malabár-part környékén fekvő hegyes, sűrű erdőkkel borított területről származik, melyet a bors hazájaként is emlegetnek.Itt apró termelőközösségek termesztik a fűszert, november elejétől január közepéig kézzel szedik le éretlenül, és kíméletesen szárítják. A zöld borsot ebben a régióban csak a 20. század késői szakaszától kezdve termesztik, és legtöbbször sóban vagy ecetben eltéve kínálják, (ami azonban megváltoztatja a zöld bors finom egyedi ízét).
Cégünk zöld borsa friss aromával és kellemes csípősséggel rendelkezik. A zöld bors frissen őrölve remek fűszere a sertéshúsnak, a csirkének, a tenger gyümölcseinek, a halaknak vagy a borjúhúsnak. Egy igazi francia borsmártásban kötelező alkotóelem. Próbálja ki egyszer az őrölt zöld borssal enyhén fűszerezett friss epret vagy érett mangót – valódi különleges ízélmény.
vásárlóink kedvencei