Bio vörösborecet
Halványpiros klasszikus ecet
A vörösborecetet gyakran emlegetik úgy, mint a „bor lelke”. Van ebben igazság, mivel – legalábbis a Pödörnél – kizárólag válogatott vörös borok esszenciája kerül gondos feldolgozás után az üvegekbe. Az ecet hosszú ideig érik, fahordókban, hogy kibontakozhasson jellegzetes íze. A Pödör profi raktározási technológiájának köszönhetően nem szükséges adalékokat használni az ecet szakszerű erjesztéséhez.
A jó minőségű vörösbor magától is átalakul, legalább olyan jó minőségű vörösborecetté. Adalékok, tartósítószer, aroma nélkül. Akárcsak a fehérborecet, a vörösborecet intenzív íze is az eredetére emlékeztet. Mivel a Pödör vörösborecete természetes termék, a színe évről évre változhat. Az adott szőlőterméstől és az ezt követő borgyártástól függően minden esztendőben sajátos, egyedi íze lesz.
vásárlóink kedvencei