5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A legegyszerűbb burgonyasaláta is lehet extravagáns egy különleges ízű és színű majonézzel. A tökmagolajos majonéz és a birsalma gyümölcsecet párosa egy igazán különleges és egészséges választás a burgonyasalátához.
A hozzávalókat szobahőmérsékleten használjuk fel. A tojás sárgáját sóval, borssal, 1/2 evőkanál birsalma gyümölcsecettel és 1 teáskanál alma balsamico mustárral elkeverjük. Használjunk gépi habverőt.
A tökmagolajat először csepegtetve, majd egyre többet hozzáöntve gépi habverővel hozzákeverjük, míg sűrű pép lesz belőle.
Az így elkészült majonéz aznap fogyasztható. A nyers tojás sárgáját helyettesíthetjük reszelt főtt tojás sárgájával is, így több napig hűtőben tárolva is fogyasztható.
Egészben, héjastól megfőzzük a burgonyát, ezután leöntjük a vizet róla és még melegen meghámozzuk. Kb. 1 cm-es karikákra vágjuk, majd egy tálba helyezzük. Sózzuk, borsozzuk.
A meleg vizet és az 1 evőkanál birsalma gyümölcsecetet összekeverjük és ráöntjük a burgonyára. Lassan addig keverjük, amíg a burgonya felszívja a levet. Végül óvatosan hozzákeverjük a tökmagolajos majonézt, amíg krémes állagú lesz.
Apróra vágott snidlinggel tálaljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.