5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A klasszikus hétvégi csirke-burgonyapüré párost könnyedén feldobhatjuk pár izgalmas, és színes hozzávalóval. A chili mustáros csirkemell brokkolis, tökmagolajos burgonyapürével egy ilyen fogás, amit szinte gyerekjáték elkészíteni.
A csirkemellet tisztítsuk meg, majd a vastagabbik szélétől kezdve vágjuk be úgy, hogy ha kihajtjuk egy szív alakot kapjunk.
A húsokat sózzuk, borsozzuk, kenjük át minden oldalukat a chili mustárral, majd a sütő repceolajon süssük ki őket.
A burgonyát hámozzuk meg, vágjuk kisebb darabokra, sózzuk meg és bő vízben főzzük puhára. Ha készen van, gőzölögtessük ki, majd törjük át.
Közben a brokkolit rózsáira szedjük és forró vízben 5-6 percig blansírozzuk, majd szűrjük le.
Végül a tört burgonyát keverjük habosra a tejszínnel, és a tökmagolajjal, majd forgassuk bele lazán a megpárolt brokkoli rózsákat is.
Frissen fogyasszuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.