5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A chimichurri szósz egy olajos, ecetes zöldfűszeres szósz, amit grillhúsokhoz, kolbászokhoz adnak a mexikói konyhában. Mi most egy darált húsos nyárs mellé kínáljuk.
A petrezselymet, az oreganot, az újhagymát, a fokhagymát, és a chilit nagyon finomra aprítunk.
Egy tálba öntjük az alma balzsamecetet, és a só felét, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Majd belekeverjük az olajakat és egy csipet borsot is.
Az öntethez keverjük a fűszereket, és felhasználásig hűtőben tartjuk.
A darát húst összegyúrjuk a tojássárgával, a só másik felével, és 1-2 csipet borssal.
A bekevert húst a fanyársakra formázzuk, majd serpenyőben 1-2 ek napraforgó olajon megsütjük őket. A chimichurri szósszal ízesítjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.