5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Egyre több receptben olvashatjuk, hogy az elkészítésükhöz csirke alaplevet használjunk, amitől a készétel intenzívebb ízű lesz. Érdemes nagy adagot készíteni belőle, majd fél vagy egy literes mennyiségben lefagyasztani, hogy amikor szükséges, csak elő kelljen venni.
A csirkét hideg vízzel teli edénybe tesszük, és felforraljuk. Közben leszűrjük a víz tetején keletkezett habot.
A zöldségeket megpucoljuk, és a fokhagyma kivételével nagyjából azonos méretűre vágjuk. Beletesszük a vízbe az összes zöldséget, az egész fej fokhagymát, a friss fűszernövényeket, illetve a fűszereket. Sót még nem használunk!
Fedő nélkül gyöngyözve, alacsony lángon főzzük minimum 1,5 óráig.
A kész levest leszűrjük, és ízlés szerint sózzuk. Amikor kihűl, a tetejére kiült zsírt leszedjük róla.
A zöldségeket azért érdemes egyenlő nagyságúra vágni, hogy egyenlő arányban főjenek és így egyenletesen ízesítsék a levest.
Mindenképp fedő nélkül főzzük az alaplevet, mert ahogy párolog a víz, a benne lévő zöldségek, fűszerek és húsok íze egyre intenzívebbé válik.
Egy adag 1,5 liter.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.