5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Egy olyan egyszerű köretet is, mint az almaszósz, különlegessé tehetünk, sárgabarackmag olaj, és sárgabarack gyümölcsecet párosításával.
A burgonyákat meghámozzuk, cikkekre vágjuk, 1 csipet borssal, 2 csipet sóval, és 2 kanál sütőrepce olajjal átdörzsöljük. Sütőpapírral bélelt tepsiben aranybarnára sütjük.
Az almát meghámozzuk, felkockázzuk, majd 50 ml vízben, alacsony hőfokon, lefedve puhára pároljuk.
Ha elkészült, az almát 50-60 fokra hűtjük, majd leturmixoljuk a keményítővel, a mézzel, a sárgabarack gyümölcsecettel, és a sárgabarackmag olajjal együtt.
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben 2 kanál sütő repce olajat felhevítünk, beledobunk 4-5 szál friss kakukkfüvet, majd megsütjük benne a csirkemell filéket.
Amíg a burgonya sül, elkészíthetjük az almapürét és a csirkemellet is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.