5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ez a currys, friss gyümölcsös csirkesaláta makadámiadió olajos salátaöntettel készül. Értékes hozzávalói miatt ünnepi alkalmakra kínáljuk. Az összetevők sokszínűsége végett ez egy rostokban és vitaminokban gazdag saláta.
A csirkemell filét megtisztítjuk, és csíkokba vágjuk. Egy serpenyőbe felhevítjük a napraforgó olajat, és alacsony hőmérsékleten kisütjük. Kivesszük egy tálra, és félre rakjuk.
A vegyes salátát megmossuk, megszárítjuk, és kisebb darabokra tépkedjük.
A grapefruitot meghámozzuk, úgy hogy a fehér hártya ne maradjon rajta. Utána vékony karikára vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és vékony karikára vágjuk. Az avokádót félbe vágjuk, a magját kivesszük és vékony szeletekre vágjuk.
Elkészítjük a dresszinget. A joghurtot egy kis tálba tesszük. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a sárgabarack ecetet, a curry port, és a makadámia dió olajat.
Jól összekeverjük.
Egy tálba helyezzük a salátát, rátesszük a megsózott, megborsozott csirkemell darabokat, a grapefruitot, a hagyma karikákat, az avokádó szeleteket és az összetört lenmagot. Ráöntjük a kész dresszinget, és óvatosan összeforgatjuk.
Egy darab sütőpapírt félbe hajtunk, beletesszük a közepébe a lenmagokat és sodrófával többször átmegyünk rajta, hogy a magok összetörjenek. Használjunk mindig friss lenmagot, mert ha frissen nyomjuk össze, akkor biztos, hogy a zsírsavak és vitaminok benne maradnak.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.