5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A kecskesajt és a dió párosítása köztudottan fantasztikus, de ezt az élményt fokozhatjuk egy kis hidegen sajtolt Pödör dióolaj hozzáadásával. Ez a dip bagettre, pirítósra is kenhető, de akár nyers zöldségeket is mártogathatunk bele, mint répa, cukkini, karalábé, zeller.
A paprikákat megmossuk, majd 200 fokos, előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a héjuk elkezd barnulni. Ha megsültek, zacskóba zárjuk őket 5 percre, így a gőztől felpuhul a héjuk, amit ezután le tudunk húzni a paprikákból. A sült paprikákat csíkokra vágjuk.
A többi hozzávalót egy aprítóba tesszük, és krémesre daráljuk. Tálaláskor belekeverjük a sült paprika csíkokat, és dióolajjal locsoljuk meg.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.