5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az ezersziget salátaöntettel leggyakrabban a gyorséttermek kínálata között találkozhatunk, pedig otthon is elkészíthető garantáltan adalékmentes formában. Ez az ezersziget salátaöntet recept hidegen sajtolt, minőségi olajokból és a legfinomabb hozzávalókból készül.
A finomra reszelt fokhagymát, a mustárt, a sót és a tojássárgát krémesre keverjük.
Ezután a repce és a chiamag olajokat először cseppenként, majd vékony sugárban belekeverjük a tojásos alapba.
Borsozzuk, hozzáadjuk a Tabascot, a Worcester szószt, az alma balzsamecetet, a narancslevet, a ketchupot, és a finomra vágott petrezselymet. Alaposan elkeverjük.
Ez a salátaöntet kifejezetten passzol a jégsaláta és paradicsom alapú salátákhoz. Petrezselyem helyett tehetünk bele kaprot, vagy finomra reszelt csemege uborkát. A szószt 20-30 ml tejszínnel lazíthatjuk is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.