5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Májusban egy finom desszert mi mással készülne, mint eperrel? Az epret málna balzsamecettel pácoljuk be, majd kanalazzuk a jól behűtött csokihabra. Garantáltan senki sem tud majd ellenállni neki.
A tejszínt felmelegítjük, majd levesszük a tűzről. A bazsalikomot megmossuk, szárral együtt beledobjuk a tejszínbe, és 5-10 percig hagyjuk, hogy a tejszín átvegye a bazsalikom ízét.
Visszamelegítjük a tejszínt, a bazsalikomot kivesszük belőle. Ezután levesszük a tűzről, a tejszínbe tesszük a kockára darabolt csokoládét, és hozzáadjuk a 2 evőkanál mákolajat.
Habosra keverjük egy kézi vagy gépi habverővel.
A málna balzsamecetet összeforraljuk a cukorral, míg a cukor elolvad, majd hozzáadjuk a cikkekre darabolt epret, és picit azzal is forraljuk, hogy a szósz átjárja az epreket.
Poharakba, tálkákba osztjuk a habot. Ha kihűlt, akkor a balzsamecetes epret a habra tálaljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.