5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A nagy francia klasszikusba, a karamelles fordított almatortába az alma balzsamecet krémmel vihetünk savasságot, pikantériát. A szeletelt süteményre locsoljunk egy kiskanállal az alma balzsamból, és egy új ízélményben lehet részünk.
A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. Használjunk egy kb 24-28 cm átmérőjű hőálló sütőformát és először szórjuk bele a cukrot az aljába.
Az almákat hámozzuk meg, vágjuk ki a magházukat, és vágjuk cikkelyekre vagy karikákra. Helyezzük rá a cukorra az alma szeleteket, és szórjuk meg a fahéjjal.
A készen vásárolt leveles tésztánkat 2 féle képen használhatjuk fel.
A tészta közepére kis lyukat fúrunk, hogy a gőz távozni tudjon.
200 oC-on, kb. 35-40 perc alatt ropogósra sütjük.
A sütőből kivéve a tészta széleit picit lazítsuk fel majd fordítsuk rá a formát egy nagyobb tálra. Várjunk amíg az egész egybe szépen ráfekszik a tálra és ki nem jön.
A legfinomabb azonnal forrón tálalva, de kihülve is igazán finom. Tálaláskor locsoljuk meg Pödör Alma Cremával és ha igazán különlegeset szeretnénk, akkor díszítsük vanília fagylalttal.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.