5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ha füstölt halhoz jutsz (makréla, pisztráng) készíts belőle halsalátát. Ebben a receptben sörecettel dobtuk fel a joghurtos saláta öntetet. A füstölt hal mellé párolt borsót adunk és sok friss fűszert. Ettől lesz színes és még egészségesebb.
A bőr és szálka nélküli füstölt halfilét darabokra szedjük. A mélyhűtött zöldborsót rövid ideig forró vízben megforgatjuk. A zsázsát levágjuk. A főtt tojást negyedbe vágjuk, a paprikát pedig felkockázzuk. Mindet egy tálba helyezzük.
Elkészítjük a dresszinget: a joghurtot, a fűszereket, a sót, a borsot és az apróba vágott capribogyót, a pirospaprikát, a sörecetet és a zweigelt szőlőmagolajat jól összekeverjük egy kis tálban.
A kész dresszinget ráöntjük a salátára, és óvatosan összekeverjük, végül tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.