5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Tipikus francia karácsonyi sütemény a fatörzs, más néven piskótatekercs, amit megtölthetünk ínyenc házi nutellával is. A nutella a piemonti mogyorónak, mogyoróolajnak, és a sok csokoládénak köszönhetően mennyei.
Előmelegítjük a sütőt 150 C fokra és a sütőlapot kibéleljük sütőpapírral.
A tojások sárgáját és fehérjét szétválasztjuk. A fehérjéből pici
sóval kemény habot verünk.
A tojások sárgáját a porcukorral fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk az átszitált lisztet, kakaóport és szódabikarbonát (vagy sütőport).
A sütőlapra öntjük és egyenletesen eloszlatjuk, majd 25 percig
sütjük. Közben egy tiszta konyharuhát megszórunk liszttel, és amikor a piskóta megsült erre borítjuk.
Lehúzzuk a sütőpapírt a piskótáról és azonnal feltekerjük szorosan, majd így hagyjuk kihűlni.
A kihűlt piskótát megkenjük a házi nutellával, és óvatosan feltekerjük.
Kívülről is bekenjük a tekercset nutellával és díszítésként villával hullámos barázdákat húzunk bele.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.