5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A földimandula liszt egy finom, gluténmentes magőrlemény, ami csodásan felhasználható sütemények készítéséhez. Répatortába keverve enyhén diós, mandulás állagú lesz, tésztája szaftos, ízes. A sárgabarackmag olaj, mint zsiradék, és mint fűszer jelenik meg ebben a süteményben.
A földimandula lisztet összekeverjük a fűszerekkel, a szódabikarbónával. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük. A sárgarépát nagyon finomra reszeljük. A tojássárgát habosra keverjük a cukorral, és a bio sárgabarackmag olajjal. A tojáskrémbe keverjük a reszelt répát.
A masszába keverjük a fűszeres lisztet, majd óvatosan beleforgatjuk a tojáshabot. A tortaforma alját sütőpapírral kibéleljük, oldalát kivajazzuk, és földimandula liszttel megszórjuk.
A masszát a kilisztezett formába öntjük. A tortát 180 fokos, előmelegített, légkeveréses sütőbe tesszük, és 15 percig így sütjük. Majd visszavesszük a hőfokot 150 fokra, és további 25 percig sütjük. A formában hagyjuk kihűlni. Végül mézzel kikevert krémes ricottával kenjük át a tetejét, és megszórjuk liofilizált áfonyával.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.