5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A tabbouleh egy eredetileg libanoni petrezselyem saláta, amit bulgurral, esetleg kuszkusszal készítenek. Népszerűségének és elterjedésének köszönhetően számtalan módon készítik, mi most egy gluténmentes, köleses tabbouleh receptet mutatunk be.
A szemes, és hántolt kölest átmossuk, majd az olívaolajon 1-2 percet pirítjuk. Felöntjük a vízzel, egy csipet sóval fűszerezzük. Felforraljuk, majd fedő alatt kb. 8-10 percig pároljuk.
Ekkor elhúzzuk a tűzről, fedő alatt hagyjuk pihenni 10 percet, majd egy villával átkeverjük. Kihűtjük.
A zöldfűszereket finomra aprítjuk. Ezekből lehet többet is használni ízlés szerint.
Az uborkát megmossuk, héjastól apró kockára vágjuk. A paradicsomot mérettől függően kettőbe, vagy négybe vágjuk. Minden hozzávalót a keverőtálba teszünk.
A tabbouleh-hoz adjuk a szőlőmagolajat és az ecetet, alaposan átkeverjük, majd hűtőben pihentetjük pár órát fogyasztás előtt.
A tabbouleh-t előételként vagy salátaként fogyasszák, de köretként is tálalható.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.