5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A beluga lencse saláta egy látványos, ízletes, és laktató körete lehet a grillezett sajtnak. Receptünkben a sajtot egy mustáros páccal vonjuk be, így sütjük meg.
A beluga lencsét átmossuk, majd 250 ml vízben, pici sóval, kb. 30-40 percen át főzzük. Végül kihűtjük.
A mustárt kikeverjük egy csipet borssal, 1-2 csipet sóval, és a fűszerpaprikával, majd átkenjük vele a felszeletelt halloumi sajtot.
Grillserpenyőben, felhevített napraforgó olajon kisütjük a pácolt sajtokat.
A birsalma gyümölcsecetet egy zárható kisebb üvegbe tesszük, hozzáadjuk a sót. Hagyjuk, hogy a sókristályok felolvadjanak.
Majd hozzáadjuk a dióolajat, és a borsot. Lezárjuk az üveget, és alaposan összerázzuk, hogy a hozzávalók elegyedjenek.
Az öntetet a lencséhez keverjük a felaprított petrezselyemmel, és a vékony szeletekre vágott lilahagymával együtt.
A lencsét alacsonyabb lángon, gyöngyöző vízben pároljuk. Ha megfelelő a párolási folyadék hőmérséklete, akkor a végén a főzőlé éppen elfő. A lencse akkor jó, ha külseje roppanós, belül krémesen lágy. Ha maradna mégis kevés folyadék alatta, szűrjük le.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.