5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A grillezett zöld spárga előételként is kínálható. A spárgát a serrano sonka, és a különlegesen finom fenyőmagolajos saláta dresszing teszi egyedivé.
A spárgákat megmossuk, hogy a homok kijöjjön belőlük. Majd szálanként a két tenyerünkbe vesszük, és kettétörjük őket. A spárgasíp felé eső rész az, ami biztosan zsenge, és felhasználhatjuk.
A leszárított spárgákat 1 kanál repceolajon 4-5 percig grillezzük.
A dresszinghez az ecetet egy csipet sóval együtt egy zárható üvegbe tesszük. Hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak az ecetben. Majd hozzáadjuk az olajokat, a borsot, a finomra vágott zöldfűszereket, lezárjuk az üveget, és addig rázzuk, amíg krémes állagú nem lesz az öntet.
A fenyőmagot üres serpenyőben megpirítjuk.
Tálaláskor a dresszinget a grillezett spárgára öntjük úgy, hogy az öntet befedje minden szálat, megszórjuk a pirított fenyőmaggal, és ráhelyezünk 2-3 szelet feltekert serrano sonkát.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.