5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A grillezett zöld spárga előételként is kínálható. A spárgát a serrano sonka, és a különlegesen finom fenyőmagolajos saláta dresszing teszi egyedivé.
A spárgákat megmossuk, hogy a homok kijöjjön belőlük. Majd szálanként a két tenyerünkbe vesszük, és kettétörjük őket. A spárgasíp felé eső rész az, ami biztosan zsenge, és felhasználhatjuk.
A leszárított spárgákat 1 kanál repceolajon 4-5 percig grillezzük.
A dresszinghez az ecetet egy csipet sóval együtt egy zárható üvegbe tesszük. Hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak az ecetben. Majd hozzáadjuk az olajokat, a borsot, a finomra vágott zöldfűszereket, lezárjuk az üveget, és addig rázzuk, amíg krémes állagú nem lesz az öntet.
A fenyőmagot üres serpenyőben megpirítjuk.
Tálaláskor a dresszinget a grillezett spárgára öntjük úgy, hogy az öntet befedje minden szálat, megszórjuk a pirított fenyőmaggal, és ráhelyezünk 2-3 szelet feltekert serrano sonkát.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.