5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ahogy melegszik az idő, úgy egyre inkább a hideg és gyümölcsös desszerteket kívánjuk. A klasszikus gyümölcsös rizspudingot omega-3-ban gazdag chiaolajjal egészségesebbé, a meggy balzsamecettel pedig ízesebbé tehetjük.
A tejet és a vizet egy lábosba öntjük, majd a vaníliarúd kikapart belsejével, a citromhéjjal, sóval, fahéjjal, szegfűszeggel felforraljuk. A rizst hozzáöntjük a mandulatejes folyadékhoz, lefedjük, majd alacsony lángon 20-25 percig főzzük úgy, hogy párszor megkevergetjük.
Ha a rizs megfőtt, akkor levesszük a tűzről a lábost, hozzákeverjük a mézet és pihenni hagyjuk még 5-10 percet.
Eközben megpucoljuk, majd kockára vágjuk a kivit és a barackot. Tálalás előtt a rizspudingot összekeverjük a chiaolajjal és a meggy balzsamecettel, majd hozzáadjuk a barackot, a kivit és a bogyós gyümölcsöket.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.