5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A sárgarépa az év minden szakában könnyen elérhető, természetes vitaminforrásunk, ám a tavaszi zsenge, új répa a legfinomabb. Indiai sárgarépa saláta receptünkben most egy gyors, ízekben gazdag salátaöntet elkészítését mutatjuk be.
A sárgarépát meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük vagy le is reszelhetjük (kissé vastagabbra). Hagyjuk 5 percet állni, majd nyomkodjuk ki a levét.
A lilahagymát vékony szeletekre vágjuk.
A sárgarépát összekeverjük a lilahagymával.
A natúr joghurtot összekeverjük a szezámolajjal, a balzsamecettel, a chili mustárral, a sóval, a curry porral.
Végül ráöntjük az öntetet a salátára, összekeverjük és jól behűtjük.
A szezámmagot egy üres serpenyőben megpirítjuk. A kész salátát ezzel, és a finomra vágott snidlinggel tálaljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.