5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A magyar konyha uborkasaláta nélkül elképzelhetetlen lenne. A klasszikus alapanyagokhoz keverjünk cseresznyeecetet és mákolajat, és máris készen van az ínyenc tejfölös uborkasaláta. Paprikás csirke mellé salátának ideális.
Az uborkát meghámozzuk, legyaluljuk vagy vékony szeletekre reszeljük, majd besózzuk, és 5 percig állni hagyjuk. Kinyomkodjuk, és leöntjük a levét.
Hozzáadunk 1 evőkanál cseresznye ecetet,
2 evőkanál mákolajat,
8 evőkanál vizet
és a tejfölt, majd izlés szerint friss őrölt borssal és chili paprikával fűszerezzük.
Hozzáadjuk a fél gerezd préselt fokhagymát
és kaprot.
Jól összekeverjük az egészet. Tálaláskor a tetejét frissen őrölt borssal és pirospaprikával díszítjük.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.