5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Joghurtos tavaszi reteksaláta receptünkben felhasználjuk a retek zsenge levelét is, amitől színesebb, az újhagymától pedig ízesebb lesz. A joghurtos salátaöntetet pedig camelina olajos majonézzel tesszük pikánssá, egészségesebbé.
A tojásokat forrásban lévő vízben 10 percig főzzük, majd kihűtjük. Megpucoljuk, és cikkekre vágjuk.
A hónapos retket megmossuk, cikkekre vágjuk. Az ép, zsenge leveléből tegyünk félre egy maréknyit.
Az újhagymát karikára, a reteklevelet vékony csíkokra vágjuk.
A görög joghurtot kikeverjük 3 kanál majonézzel, csipetnyi borssal, sóval, a lereszelt fokhagymával és a sörecettel.
Egy tálban összekeverjük a retket, a hagymát, a reteklevelet, és a mártást. A kész salátát a tojáscikkekkel tálaljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.