5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A karácsony elképzelhetetlen mákos sütemény nélkül. A kisült aprósütemények mákos töltelékét még forrón locsold meg meggy balzsamecettel, amitől pikánsabb, ízesebb lesz.
A lisztet összekeverjük 100 g porított nádcukorral, sóval, és a vaníliával. A felkockázott hideg vajat gyors mozdulatokkal belemorzsoljuk a lisztbe.
Végül a tojással tésztává gyúrjuk. Folpackba csomagoljuk, és egy órára a hűtőbe tesszük.
Közben a darált kék mákot kikeverjük a maradék 80 g szintén porított nádcukorral és a lekvárral, és a hűtőbe tesszük.
Miután eleget pihent a tészta, 3 mm vastagra nyújtjuk, majd egy 5 cm átmérőjű korong kiszúróval megformázzuk. A korongok közepére egy teáskanálnyi tölteléket teszünk, a tésztaszéleket háromszög formára felhajtjuk. 170 fokos előmelegített, légkeveréses sütőben 11-12 perc alatt kisütjük.
Ha a sütemények kihűltek, porcukorba forgatjuk őket, a tölteléket pedig meglocsoljuk meggy balzsamecettel.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.