5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A karácsony elképzelhetetlen zserbó nélkül. A lekváros töltelékbe próbáld ki a sárgabarack gyümölcsecetet, sokkal intenzívebb lesz az íze. A csokimázba tett sárgabarackmag olaj pedig egy finom marcipános ízzel ruházza fel ezt az ünnepi süteményt.
A lisztet összegyúrjuk csipet sóval, 20 g porcukorral, szódabikarbónával, a darabokra vágott hideg vajjal, és egy tojássárgával.
A tésztát három részre vágjuk, 20 percet pihentetjük.
A darált diót krémesre keverjük a lekvárral, 2 evőkanál sárgabarack gyümölcsecettel, 100 g porcukorral.
A tésztalapokat akkorára nyújtjuk, hogy a sütőformába férjenek. A sütőformát kivajazzuk, liszttel körbehintjük. Belehelyezzük az első réteg tésztát, amit megkenünk a diós krém felével.
Erre helyezzük a második tésztalapot, ezt is megkenjük a maradék krémmel, majd lefedjük a harmadik tésztalappal. Oldalait alágyűrjük, tetejét több helyen villával megszúrjuk. 160 fokos, előmelegített, légkeveréses sütőben 50 percig sütjük. Végül a formában teljesen kihűtjük. A darabokra tört csokoládét, 60 g porcukrot, négy kanál vizet, a kakaót, a 2 evőkanál bio sárgabarackmag olajat, pár csepp sárgabarack gyümölcsecetet egy gyorsforralóba tesszük, és mérsékelt tűzön sziruposra főzzük. Forrón rákenjük a kihűlt süteményre, hagyjuk megdermedni, majd szeletelhetjük.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.