5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Egy ízletes és selymes karalábéleves mákolajjal, amelyet ropogós crostinivel és aromás gombaszotéval tálalunk, tökéletes választás egy könnyed, mégis különleges fogásként.
Leves elkészítése: Egy nagy lábasban felhevítjük a 4 ek sütő repceolajat és 20 g vajat. Megpároljuk benne az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a felkockázott karalábét és burgonyát. Alaposan lepirítjuk a zöldségeket, majd felöntjük az alaplével és 2 tk sóval megsózzuk. Lefedve körülbelül 30 percig főzzük, amíg a zöldségek teljesen megpuhulnak.
Crostini elkészítése: Egy serpenyőben felforrósítunk 2 ek sütő repce olajat és 10 g vajat. A kovászos kenyérszeleteket aranybarnára pirítjuk mindkét oldalukon. Félretesszük.
Gombaszoté elkészítése: Egy serpenyőben felmelegítünk 2 ek olajat és 10 g vajat. Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt csiperkegombát, és közepes lángon pirítjuk, amíg levet nem ereszt és megpirul. Belekeverjük az apróra vágott petrezselymet, majd sózzuk és borsozzuk. A pirított kenyérszeletekre halmozzuk.
Leves befejezése: A megfőtt levest turmixgépbe tesszük, hozzáadunk 70 g vajat, és krémesre turmixoljuk, majd birsalma gyümölcsecettel kiegyensúlyozzuk az ízeket.
Tálalás: A selymes levest tányérokba merjük és meglocsoljuk mákolajjal. A crostinit a gombaszotéval mellé helyezzük.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.