5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A tejszínes krémleves alatt megbújva várja meglepett fogyasztóját a friss kecskesajt. Az ízek és a vitaminok jobb előhívása végett a levest camelinaolajjal locsoljuk meg. Könnyed, tavaszi leves csoda, amit a hidegebb hónapokban mirelit borsóból is elkészíthetünk azért.
Enyhe lángon felmelegítjük a mirelit borsót a repce olajon.
Hozzáöntjük az alaplét, sózzuk, borsozzuk, és lassú tűzön puhára főzzük.
Ha a borsó megpuhult, lassan felöntjük a tejszínnel.
Felmelegítjük a levest a tejszínnel (de már ne forraljuk), és alaposan kézi botmixerrel összeturmixoljuk, majd leszűrjük, hogy még krémesebb legyen az állaga.
Tányérokba helyezzük a kecskesajtot.
Ráöntjük a leszűrt levest a kecskesajtra, végül minden leves tetejét meglocsoljuk 1 teáskanál bio camelina olajjal. Azonnal fogyasszuk.
Fogyasztás előtt a kész levest botmixerrel habosítsuk fel, így a látvány még szebb lesz a tálaláskor. Néhány blansírozott borsószemet félre tehetünk, és tálaláskor rátesszük.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.