5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A klasszikus kéksajtos sült körtét dobjuk fel egy friss, körteecetes, dióolajos salátával! Gyorsan elkészíthető, finom és mutatós saláta, amivel elkápráztathatjuk a vendégeinket.
A körtéket megmossuk, hosszában kettévágjuk, magházukat kivágjuk. Egy sütőlemezre helyezzük, közepükre kéksajtot és rozmaringot teszünk, és 200 fokos sütőben 25 percig sütjük.
Az ecetet egy zárható üvegbe tesszük, hozzáadjuk a sót, és hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.
Majd hozzáadjuk a dióolajat és kevés tört borsot. Az üveget lezárjuk, és alaposan felrázzuk. Az öntet akkor jó, ha a hozzávalók teljesen elelegyednek egymással.
A madársalátához keverjük az öntetet 2/3-ad részét.
Tálaláskor a salátára helyezünk két-két, felezett sült körtét, amiket meglocsolunk a maradék dresszinggel.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.