5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A majonézes torma kifejezetten illik főtt marhahúshoz, illetve grillezett vagy füstölt halas ételekhez, szendvicsekhez. Ebben a receptünkben kendermagolajjal és sör balzsamecettel tesszük még különlegesebbé az ízeket.
Aprítógépbe tesszük az összes hozzávalót a torma kivételével. Fontos, hogy valamennyi azonos hőmérsékletű legyen, különben a majonéz nem lesz krémes állagú. Tapasztalataink szerint a legjobb állag eléréséhez a hűtő hőmérsékletű hozzávalók a legmegfelelőbbek.
10 másodpercig összeaprítjuk a hozzávalókat, amíg majonéz állagú nem lesz.
Végül a tormát meghámozzuk, nagyon finomra reszeljük és a majonézhez keverjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.