5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A sült sárgarépa igen jó alapja a vegetáriánus szendvicskrémeknek. Chilivel, őrölt korianderrel, tejföllel, és omega-3-ban gazdag camelinaolajjal kikeverve egészséges, és rostokban gazdag reggeliző krém készíthető belőle.
A répákat héjastól mossuk meg, sózzuk és locsoljuk meg napraforgó olajjal, majd egyenként csomagoljuk alufóliába és 200 fokos előmelegített sütőben süssük 20 percig.
Ha kihűltek a répák, hámozzuk meg és a fokhagymával, crème fraiche-sel és bio camelinaolajjal tegyük aprítógépbe.
Ízesítsük a krémet a római köménnyel, chilivel és keverjük bele a körte balzsamecetet.
Pürésítsük krém állagúra. A sárgarépakrémet tehetjük pirítósra és fogyaszthatjuk előételként, de húsokhoz is kiválóan illik mártásként.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.