5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ezt a majonézes csirkés tésztasalátát fogyaszthatjuk langyosan, vagy hidegen is. Gyorsan elkészíthető, tartalmas, ízletes tésztaétel, amit akár magunkkal is vihetünk munkába ebédre.
A majonézhez aprítógépbe tesszük a főtt tojássárgát, a sót, borsot, mustárt, tejet, az alma balsamico velvet ecetet, végül a dió-, és lenmagolajat. Fontos, hogy valamennyi hozzávaló azonos - lehetőleg hűtött - hőmérsékletű legyen, különben a majonéz nem lesz krémes állagú.
10 másodpercig összeaprítjuk a hozzávalókat, amíg majonéz állagú nem lesz.
A csirkemellet felkockázzuk, és sütő repceolajon megpirítjuk. Enyhén sózzuk.
Egy fazékban 2 liter vizet forralunk, egy csipet sóval megszórjuk, majd roppanósra főzzük benne a masni tésztát.
A tésztát leszűrjük, langyosra hűtjük, majd belekeverjük a spenótot. Akkor jó, ha a tészta még langyos és a spenót kissé összeesik benne. Belekeverjük a sült csirkemellet, és a kész majonézt is.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.