5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Gyorsan elkészíthető, ízletes, praktikus vendégváró fogás, amit a hidegen sajtolt olajakkal készülő majonézes mártás tesz egészségessé, és különlegessé. Ha gyorsan kell valami finomat készíteni, ez a majonézes, kukoricás tonhalsaláta recept kitűnő választás.
A majonézhez aprítógépbe tesszük a főtt tojássárgát, a sót, borsot, mustárt, tejet, a sör balzsamecetet és az olajakat.
10 másodpercig összeaprítjuk a hozzávalókat, amíg majonéz állagú nem lesz.
A kész majonézhez keverjük a görög joghurtot.
Keverőtálba tesszük a lecsepegtetett, szemes, csemegekukoricát, a tonhalat, és összekeverjük a joghurtos majonézzel.
A tortillalapokat háromszög alakúra vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és 180 fokos sütőben megpirítjuk.
Fontos, hogy a majonéz valamennyi hozzávalója azonos hőmérsékletű legyen, különben nem lesz krémes állagú. Tapasztalataink szerint a legjobb állag eléréséhez a hűtő hőmérsékletű hozzávalók a legmegfelelőbbek.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.