5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Gyorsan elkészíthető, ízletes, praktikus vendégváró fogás, amit a hidegen sajtolt olajakkal készülő majonézes mártás tesz egészségessé, és különlegessé. Ha gyorsan kell valami finomat készíteni, ez a majonézes, kukoricás tonhalsaláta recept kitűnő választás.
A majonézhez aprítógépbe tesszük a főtt tojássárgát, a sót, borsot, mustárt, tejet, a sör balzsamecetet és az olajakat.
10 másodpercig összeaprítjuk a hozzávalókat, amíg majonéz állagú nem lesz.
A kész majonézhez keverjük a görög joghurtot.
Keverőtálba tesszük a lecsepegtetett, szemes, csemegekukoricát, a tonhalat, és összekeverjük a joghurtos majonézzel.
A tortillalapokat háromszög alakúra vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és 180 fokos sütőben megpirítjuk.
Fontos, hogy a majonéz valamennyi hozzávalója azonos hőmérsékletű legyen, különben nem lesz krémes állagú. Tapasztalataink szerint a legjobb állag eléréséhez a hűtő hőmérsékletű hozzávalók a legmegfelelőbbek.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.