5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Browniet nem csak vajjal, hanem olajjal is készíthetünk. A repce sütőolaj mellett a minőségi mandula olajtól lesz különlegesen finom ez a gluténmentes, földimandula lisztes brownie.
Az étcsokoládét egy üvegtálba tesszük, és vízgőz felett felolvasztjuk az olajakkal együtt. Figyeljünk arra, hogy ne kapjon oda a csokoládé az üveg falához. Ha a kétharmad része megolvadt, levesszük a vízgőzről, és simára keverjük a maradékot.
A tojásokat és a mézet összekeverjük egy robotgéppel. Hozzáöntjük a földimandula lisztet, a kakaóport, a vanília rúd kikapart belsejét, a sütőport és egy csipet sót.
Az olvadt csokoládét a lisztes keverékhez öntjük, és addig keverjük robotgéppel, amíg az állaga krémes lesz. Ekkor hozzáadjuk a durvára vágott mandulabelet is.
Az így kapott nyers tésztát beleöntjük az előkészített tepsibe, majd 160 fokon 40 percig sütjük. Lehetőség szerint minimum 30 percet pihentessük, mielőtt felszolgáljuk.
A kb. 22x30 cm-es tepsi oldalait körbe olajozzuk, aljára szintén egy olajjal átkent sütőpapírt helyezünk. A browniet 160 fokra előmelegített sütőben sütjük ki.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.