5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A magyar konyhában nagy hagyománya van a savanyított zöldségeknek. Most egy kis nemzetközi arculatot adunk a klasszikus savanyúságnak a mungobabcsírával, és a chilis, gyömbéres marináddal. Sült húsok, sajtok mellé remek saláta.
A sárgarépákat megtisztítjuk, majd lereszeljük. A répákat összekeverjük a babcsírával.
Közben a vizet felforraljuk a sóval, ertitrittel, apróra vágott chilivel és gyömbérrel. Hozzáadjuk az ecetet is.
Amikor már nem forraljuk a páclevet, belekeverjük az olajat is.
A zöldségeket üvegbe tesszük, vagy dobozba, és leöntjük a lével. 1-2 napig érleljük a hűtőben lefedve, majd fogyaszthatjuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.