5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A köles egy igen értékes, és sokoldalúan felhasználható álgabona. Kása formában a köles körözött ízűre készíthető, amit lenmagolajjal krémesítünk. Kitűnő laktató szendvicskrém, amit akár kaszinótojásba is tölthetünk.
A kölest megmossuk, majd feltesszük kétszeres mennyiségű vízbe főni. Amikor forr, lefedjük, takarékra vesszük a tüzet, és 10 percig pároljuk. Majd ha elkészült, még lefedve 5 percet hagyjuk állni. A köles kissé kásás állagú lesz.
A vöröshagymát feldaraboljuk, a medvehagyma háromnegyedét felcsíkozzuk, és az olívaolajon és két kanál vízen elkezdjük párolni.
Amikor a vöröshagyma láthatóan üveges, megszórjuk a fűszerpaprikával, a köménnyel, és a borssal.
A köles kétharmad részét összekeverjük a párolt hagymával, mustárral, és ecettel, majd egy késes darálóban krémesre turmixoljuk.
A krémet összekeverjük a maradék párolt kölessel és medvehagymával, valamint a lenmagolajjal. Kedvünk és ízlésünk szerint sózzuk. Üvegbe zárva 3-4 napig eláll a hűtőben.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.