5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Rizs, zöldségek és egy remek zöldfűszeres öntet, ennyi kell egy laktató, és ízekben gazdag nyári salátához. Receptünkben a chimichurri szósz teszi különlegesen finommá a rizssalátát.
Egy kisebb lábosban felhevítjük a napraforgó olajat, és rászedjük az átmosott rizst. 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük 220 ml vízzel. Forrás után takarékra vesszük a tüzet, és fedő alatt 15 perc alatt megpároljuk a rizst. Kihűtjük.
A kígyóuborkát megmossuk, felkockázzuk.
Az avokádót félbevágjuk, húsát kivájjuk, felkockázzuk.
A rizshez keverjük a chimichurri szószt, az uborkát, a felezett koktélparadicsomokat, a lecsepegtetett vörös babot, és az avokádót.
Jól behűtve tálaljuk. Önmagában, vagy grill húsok mellé fogyaszthatjuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.