5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A grillszezon egyik favoritja a mézes-mustáros csirkenyárs, amit süthetünk grillserpenyőben, vagy faszenes grillrácson is. A pikáns, édes-savanykás hús mellé remekül illik a hidegen sajtolt földimogyoró olajjal készült majonéz, és a parázsburgonya.
A csirkemellet felkockázzuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a mézet, a chilit, és a mustár nagy részét. 1 kiskanál mustárt félreteszünk a majonézhez. Összekeverjük, 30 percet hűtőben pihentetjük.
A pácolt húst kis nyársakra húzzuk. Ha faszén felett sütjük, akkor a fanyársakat áztassuk be előzőleg hideg vízbe.
Grillserpenyőben, 1-2 kanál repceolajon süssük a nyársakat aranybarnára. Ha faszenes grillrácson sütjük, akkor a pácoláskor adjuk a húshoz az olajt.
Közben a megmosott parázsburgonyát tegyük tepsibe, sózzuk, borsozzuk, öntsünk alá 1 dl vizet, és 2 ek repceolajt. 180 fokos, légkeveréses sütőben süssük ropogósra.
A majonézhez aprítógépbe tesszük az olajakat, a szójatejet, csipet sót, egy kis tört borsot, a sör balzsamecetet, a mustárt, és a fokhagymát.
10-15 másodpercig aprítjuk, addig, amíg majonéz állagú lesz.
A majonézhez valamennyi hozzávaló azonos hőmérsékletű kell, hogy legyen, különben a nem lesz krémes állagú. Tapasztalataink szerint a legjobb állag eléréséhez a hűtő hőmérsékletű hozzávalók a legmegfelelőbbek.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.