5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A házi mogyorókrémben az a jó, hogy mindenből a legjobbat tehetjük bele. Csokoládéból, és piemonti mogyoróból jó sokat lehetőleg. A mogyóró ízt 100 %-os természetes szűretlen mogyoróolajjal fokozzuk.
A piemonti mogyorót 180 C fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt megpirítjuk, egy tiszta konyharuhával, ledörzsöljük a héját, majd konyhai robotgép segítségével krémes állagúra daráljuk. (Nem probléma, ha a mogyoró héját teljesen nem tudjuk eltávolítani, ez esetben intenzívebb pörkölt íze lesz.)
Hozzáadjuk a porcukrot, sót, és a 3 ek. piemonti mogyoróolajat, tovább daráljuk, és a végén a kakaót is beledolgozzuk.
Vízgőz fölött felolvasztjuk a kétféle csokoládét és a robotgépbe
töltjük, majd alaposan összedolgozzuk a gép segítségével.
Ha nem használjuk fel a nutellát még melegen üvegekbe rakjuk, és hűtőben tároljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.