5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A piemonti mogyoróolajjal kikevert palacsinta tészta különlegesen selymes, kisütve egyedi ízű. Ha nem csak a tésztát akarod feldobni, töltsd meg karamellizált eperrel, vagy más szezonális gyümölccsel.
A turmixgépbe öntsük a lisztet és a sót, majd törjük bele a két tojást. Adjuk hozzá a tejet és az 1 evőkanál mogyoróolajat.
A hozzávalókat alaposan turmixoljuk össze, amíg csomómentes nem lesz. A palacsinta tésztát pihentessük hűvős helyen, amíg az időnk engedi (ajánlott legalább fél óráig).
Vegyünk elő egy serpenyőt, öntsünk bele egy fél evőkanál mogyoró olajat, és hevítsük fel. A meleg serpenyőbe öntsünk egy palacsintára való tésztát. Ha a tészta kezd megszilárdulni, akkor fordítsuk meg, és addig süssük tovább, amíg mind a két oldala szép arany barna nem lesz. A további palacsinták sütésénél már nem kell a serpenyőbe olajat önteni.
Egy másik serpenyőben 2 evőkanál cukrot karamellizáljunk meg közepes lángon.
Adjuk hozzá az epret és a meggy balzsamecetet. Az epret kb. 2 percig forgassuk meg a karamellizált cukorban, majd a serpenyőt vegyük le a tűzről.
Az elkészült palacsinta tésztát töltsük meg a karamellizált eperrel, majd a palacsintát pár csepp mogyoró olajjal ízesíthetjük.
A piemonti mogyoróból sajtolt olaj egészen különleges, selymes ízt kölcsönöz a palacsintának. A gyerekek és az édesszájúak igazi kedvence lesz ez a recept.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.