5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A sütőtök krémleves különösen finom, ha narancslével és tejszínnel készítjük el. Tálaláskor tökmagolajjal meglocsolva ízekben, aromákban gazdagabbá válik. Hétköznapra, ünnepnapokon, mindig jó választás ez a krémleves.
A sütőtököt felvágjuk nagyobb darabokra, és egy félbe vágott fokhagymával tepsire helyezzük. Kb. 40 percig sütjük 200 fokon, amíg a tök teljesen megpuhul. Ha elkészült, kicsit hagyjuk hűlni, majd húzzuk le mindkettő héját.
A repceolajon az apróra vágott hagymát megpirítjuk, és pirítás közben hozzáadjuk a körte balzsamecetet.
Beletesszük a sütőtököt és a fokhagymát, felöntjük a tyúkhús/zöldség alaplével és néhány percig kis lángon főzzük.
Botmixerrel finomra turmixoljuk.
Végül felöntjük a tejszínnel, és ha szükséges egy kis vízzel hígítjuk, belecsavarjuk a narancsot, és néhány percig még főzzük, de már ne forraljuk!
Tálaláskor tökmagolajjal locsoljuk meg a tetejét.
Ne zsírszegény tejszínt, hanem legalább 30% zsírtartalmút használjunk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.