5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A klasszikus erdélyi padlizsánkrémet nem kevés olajjal keverik ki, aztán persze régiók szerint mindenki visz bele némi egyediséget. Az olaj tehát kihagyhatatlan a padlizsánkrémből, de prémium minőségű, hidegen sajtolt, minőségi Pödör olajakkal egészségessé tehető.
A padlizsánokat megmossuk, majd 200 fokos sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük. Héjukat bevágjuk, fakanállal kikaparjuk a sültpadlizsánt és egy műanyag keverőtálba tesszük.
A padlizsán húsát a fakanállal szétdaraboljuk amennyire lehetséges. Hagyjuk, hogy langyosra hűljön.
Belereszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk a repce és a máriatövis olajat, a sörecetet, a mézet, sózzuk, borsozzuk ízlés szerintés, majd belemorzsoljuk a puha kenyér belét is.
Addig keverjük, amíg krémesen összeáll, de még rusztikus a formája. Lilahagymával és snidlinggel díszítjük a tetejét.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.