5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A ceviche (ejtsd szevicse) egy eredetileg citromlében marinált nyers hal, amit főleg a tengerparti térségekben fogyasztanak leginkább. A citromlét ebben a receptben prémium minőségi ecettel helyettesítjük, amitől még intenzívebb ízeket kapunk. Legjobb, ha nagyon friss halból készítjük el.
A lenyúzott, filézett lazacderekat nagyon vékony szeletekre vágjuk.
A paradicsom ecetet egy zárható kis üvegbe tesszük, sózzuk, borsozzuk, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Végül hozzáadjuk a kendermag olajat és lezárjuk az üveget, alaposan felrázzuk.
A halszeleteket a marinádhoz adjuk.
Összekeverjük, és pillanatokon belül látjuk, hogy az ecettől a hal ’megfő’, kifehéredik.
A koktélparadicsomokat megmossuk, félbevágjuk.
A marinált halhoz keverjük a paradicsomokat.
Előételként fogyasszuk, friss kaporral megszórhatjuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.